Pavlovska Yevheniia / Shutterstock

In de family bucket van KFC zijn alle kippen familie

Kentucky Fried Chicken verkoopt al jarenlang de lekkerste kip. Bij dit heerlijke bedrijf staat eerlijkheid in een hoog vaandel en in hun Family Bucket zit dan ook alleen een heel kippengezin.

Dus wie bij KFC een Family Bucket koopt, weet zeker dat de krokante stukken kip geen rouwende familieleden achterlaten. Want die zitten ook in de emmer. Papa kip, mama kip, en de twee kuikens, Veerle en Vera, zijn nu te koop bij KFC voor slechts 8,99.

KFC, voor de hele familie.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven is veranderd – volledig ten goede! Bekijk wat ik doe..

http://netprofit10.com

Reageer