Studio Speld / Shutterstock

Studio Speld / Shutterstock

Taylor eet levende kip in aanloop naar volgende interland Oranje

‘Straks stelt die gek me weer op’

Niet alleen heel Nederland is afgelopen vrijdag geschrokken van de basisplaats en het spel van Kenneth Taylor in de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Frankrijk. Ook hijzelf had geen idee wat er die avond precies allemaal gebeurde. Om herhaling tijdens de volgende interland tegen Gibraltar te voorkomen heeft hij vandaag een levende kip gegeten.

“Straks stelt die gek me weer op”, zegt de middenvelder met een mond vol veren. “We moeten niet weer hebben dat ik straks ineens mijn naam op het bord zie staan. Dus ik neem graag het zekere voor het onzekere.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *