Kwangmoozaa / Shutterstock.com

Vrouw vindt het een fijne gedachte dat haar échte scherm niet gebarsten is dankzij totaal gesloopt beschermplaatje

Nona is de trotse bezitter van een iPhone X. Omdat zo’n telefoon nogal snel bekrast raakt, heeft ze er niet alleen een hoesje omheen gedaan, maar ook een plastic plaatje overheen geplakt. En dat is maar goed ook: in dat plaatje zitten na vijf maanden al zeventien barsten en ontelbaar veel krassen. “Zonder dat plaatje was mijn echte scherm echt al lang aan gort geweest”, zegt Nona.

Oké, het is een beetje lastig om appjes te lezen en haar FaceID werkt al maanden niet meer omdat er een dikke barst precies door de camera aan de voorkant van haar scherm loopt. En vorige week heeft ze met een pincet nog een paar splinters uit haar vingers moeten halen. Toch is Nona niet van plan het plaatje van haar scherm te halen. “Je moet er dan echt meteen een nieuwe op doen, en dat vergeet ik sowieso. Dan heb ik binnen een week een kras op mijn echte scherm, en dat zou ik echt super zonde vinden. Daar ga ik me dan non-stop aan ergeren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven is veranderd – volledig ten goede! Bekijk wat ik doe ..
http://www.netprofit10.com

Reageer