Shutterstock/Alexandros Michailidis

Shutterstock/Alexandros Michailidis

Nederlander zal ophef over telefoon Rutte over week collectief wissen

Het geheugen van Nederlanders zit bijna helemaal vol. Om die reden zullen ze de ophef over de telefoon van Rutte over een week collectief wissen.

Het gebrek aan extra collectief geheugen is al langer een probleem. Al jaren wissen Nederlanders de ophef van de week om geheugen vrij te maken. “De Nederlander is niet gebouwd om alle ophef op te slaan”, vertelt collectief geheugenexpert Bert Bokhoven. “Wie weet er nog van de ophef over Lange Frans die een iemand klappen gaf omdat hij een ijsblokje gooide? Of van de flat van Alexander Pechtold? We wissen die incidenten zo snel mogelijk om ruimte vrij te houden voor binnenkomende ophef.”

“Zo is de recente ophef rondom Vandaag Inside al gewist”, vervolgt Bokhoven. “Het verhaal over verkrachting met een kaars en de harde lach die daarop volgde nam veel collectief geheugen in dus moest wel gewist worden. Gelukkig zijn Nederlanders daar heel goed in en herinneren de meesten zich inmiddels niet eens meer dat er iets met Johan Derksen was.”

Bokhoven: “De minister-president die belangrijke zaken verwijdert in crisissituaties, zoiets neemt collectieve opslagruimte in. Het is dan ook logisch dat Nederlanders deze informatie gauw weer wissen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik vraag mij af hoeveel van de contributies van vage kennissen de redactie dit keer heeft verspild aan de betaling van de slinkse charlatan Bert Bokhoven.

Reageer
gravatar

Dat Hans Wiegel vanuit een donker Haags steegje een bananenschil op de stoep gooide toen Joop den Uyl eraan kwam lopen, dat weet ook niemand meer. Sterker nog, behalve Wiegel en ik heeft niemand dat geweten. Den Uyl heeft er helemaal niets van gemerkt. Maar ik vond het nodig dat iemand dit schandaal een keer zou openbaren. Bij deze dan.

Reageer
gravatar

Ach, eindelijk weer de eminente omni-deskundige prof. dr. ir Bokhoven aan het woord. Geachte redactie: ga hiermee door een zo’n geweldig man als Bert Bokhoven verdient iedere dag veel ruimte op de Speld! Voor het meest evenwichtige en doorwrochte commentaar. Lang leve Bert Bokhoven!!.