NOS / YouTube

NOS / YouTube

Gênante verspreking Rutte tijdens debat: ‘Sta nog steeds achter uithuisplaatsingen, eh ik bedoel het wissen van sms’jes’

Een ongemakkelijk moment voor premier Mark Rutte vandaag in de Tweede Kamer. Toen Kamerlid Farid Azarkan Rutte vroeg of hij nog steeds vindt dat het zelf wissen van sms’jes een goed idee was, antwoordde Rutte: “Ik sta nog steeds achter de uithuisplaatsingen. Eh, ik bedoel het wissen van sms’jes.”

Na een korte stilte mompelde Rutte: “De uithuisplaatsingen ook, hoe dan ook. 55 hè, dan krijg je dat. Haha!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Plien, lieve schat, daarvoor moet een uitkabinetplaatsing van Rutte plaatsvinden,. Daar zijn VVD’ers faliekant tegen en daarom uiteraard het hele kabinet. En daardoor natuurlijk ook alle Tweede Kamerleden van VVD, CDA. D66 en CU. De rest van de Tweede Kamer heeft helaas niks in te brengen.

gravatar

Lieve Oma, wat mij opvalt is, dat de Kamerleden van de partijen die u noemt, allemaal een gebrekkig geheugen hebben als het om hun baas Rutte gaat.