NOS

Grapperhaus: ‘Ik bepaal zelf wel of ik geloofwaardig ben’

'Het is niet aan anderen om te beoordelen of ze mij serieus nemen'

Veel mensen hebben een mening over de geloofwaardigheid van Ferd Grapperhaus als minister van Justitie & Veiligheid. Het irriteert de CDA-bewindsman in hoge mate: “Ik bepaal toch zeker zelf wel of ik geloofwaardig ben?”

Grapperhaus vindt niet dat de nieuwe foto’s van zijn bruiloft, waarop hij handen schudt en mensen omhelst, iets veranderen. “Het is niet aan anderen om te beoordelen of ze mij serieus nemen als minister. Als ik zeg dat ik mensen nog steeds van het belang van de coronaregels kan overtuigen, dan is dat zo.”

“Het zou wat zijn als anderen gaan besluiten over je geloofwaardigheid”, vervolgt de minister. “In zo’n land wil ik niet leven.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nee Ferd
Anderen bepalen of he geloofwaardig bent. Zo is het en niet anders.

Je kunt zelf geloven dat je geloofwaardig bent maar als anderen het nuet geloven ben je niet geloofwaardig.

If he het gelooft if niet. Zo is het wel.

Reageer
gravatar

Voor dit soort comments kijk ik in de comments. Weergaloos, hoe op dit platform de grens wordt opgezocht tussen feit en fictie. Snapt deze reageerder echt niet wat satire is, of zit hij in een satirische rol? En wat zegt dat over de relevantie van geloofwaardigheid in een satirisch statement over geloofwaardigheid? En weet de auteur dat?

gravatar

Grapperhaus, Grapperhaus, …
Waar ken ik die naam van?

Oja!
WODC-kwestie, beloftes, LEUGENS, …

“Grapperhaus gaf haar daarvoor destijds een compliment en hij zei erbij dat zij daarom niets te duchten had van het strafrechtelijke onderzoek naar de bronnen van Nieuwsuur. Nu blijkt dat dat niet waar was: Van Ooyen is maandenlang afgeluisterd op haar privételefoon.”

https://www.trouw.nl/nieuws/de-klokkenluider-die-de-wodc-affaire-in-gang-zette-werd-maanden-afgetapt~bf4d781e/

Reageer
gravatar

We hadden allemaal een sigaretje of sigaar gerookt voor de ceremonie, dus er kon niets gebeuren want dan wordt je immuun voor het corona virus.

Mark, nog bedankt voor deze wetenschappelijk bewezen VVD feiten (gesponsord door Philip Morris)

Reageer
gravatar

In kringen van deze Grappermaker heeft iedereen een telefoon met 5G, en zoals je vast wel weet doodt 5G het coronavirus.

Maar of je nou een 5G telefoon hebt, rookt door een mondkapje, of elke dag liters chloroquine in je aderen spuit: er zijn regels waar zelfs een Minister zich aan dient te houden. En dat is geen Grap.

gravatar

Erg bemoedigend van Grapperhaus vind ik dat je een eventuele boete voor het overtreden van de Coronomaatregelen mag omzetten naar een goed doel.

Het bedrag zou ik dan overmaken aan de 500 Nederlandse kinderen die onder erbarmelijke omstandigheden zijn opgesloten in het Griekse kamp Moria.

#SOSMoria
#500kinderen

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.

Reageer
gravatar

Sorry hoor maar je hebt een voorbeeldfunctie als minister van Justitie & veiligheid. En als je dat voorbeeld niet zelf bent ben je wat mij betreft niet geloofwaardig. Wie met twee maten meet is dat voor mij ook niet. Jammer dat hij dat zelf niet inziet. Getuigt mijns inziens niet van intelligentie nog van beschaving.

gravatar

Nou Thijs, dat vinden wij dus niet. Als de minister van Justitie al niet boven de wet mag staan, wie dan nog wel? We leven toch niet in China?!? We hebben in dit land gekozen voor een overwegend neo-liberale volksvertegenwoordiging, en dat betekent dat ten minste iedereen met twee keer nominaal salaris -evenals hun kinderen- boven de wet zou moeten staan.