NPOgemist / Shutterstock

Twitteraar zwaar teleurgesteld: De Vooravond best oké programma

Wekenlang had Twitteraar Bert (48) uitgekeken naar de nieuwe NPO-talkshow De Vooravond. Het liep uit op een deceptie. Het programma bleek best oké.

Tot gisteravond leek De Vooravond alle ingrediënten te bevatten om faliekant te mislukken. “Ik zat er al helemaal klaar voor”, vertelt Bert. “Twee presentatoren zonder al te veel ervaring, waarvan één ooit bij de EO zat. Een nieuw decor. Die afschuwelijke promo. De loden last van De Wereld Draait Door te moeten vervangen. Het kon echt eigenlijk niet mis. Maar toen ik de tv aanzette, was het allemaal best wel te hakken. Op een gegeven moment heb ik me zelfs even vermaakt. Wat een teleurstelling.”

Uiteindelijk bleef voor Bert alleen de cabaretier over om op te zeiken. “Bij gebrek aan beter heb ik die dan maar met de grond gelijk gemaakt. Erg cliché en makkelijk, maar het is niet anders. De Vooravond is niet geworden wat ik ervan verwacht had.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Facebook betaalt $ 530 per dag. Maak deel uit van Facebook en begin elke week extra dollars bij u thuis te krijgen. Ik heb in de voorgaande maand gewoon $ 8590 betaald. Begin met het krijgen van meer geld en geen betaling van uw schulden en verschillende uitgaven. Bezoek deze link en zie wat Facebook-eigenaar zei.
http://netprofit10.com

Reageer