NOS

Groenlinks is in Amsterdam pas 2 jaar aan de macht, en nu zijn de kades al 15 jaar niet goed onderhouden

‘Typisch’

Vanmiddag is in Amsterdam een stuk kade met straatmeubilair en al de gracht ingezonken. Voor Amsterdammer Frank (35) is het wel duidelijk wiens schuld dit is. “GroenLinks is nog geen twee jaar aan de macht, en nu zijn de kades al vijftien jaar niet goed onderhouden. Typisch.”

“Hebben al die linkse Amsterdammers nu hun zin?”, briest Frank. “Zo’n Femke Halsema is alleen maar bezig met linkse hobby’s en heeft geen enkel oog voor de echt belangrijke zaken. Het kan geen verbazing wekken dat juist nu de grachten decennialang verwaarloosd blijken. Onder de VVD was dit nooit gebeurd.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Miesiąc temu zarabiałem 18540 $, pracując w sieci tylko przez 2 do 3 godzin na moim komputerze i nie było to trudne do tego stopnia, że ​​sam nie mogłem zaakceptować przed zrobieniem zdjęcia na tej stronie. W przypadku, gdy Ty również musisz zdobyć tak dużą gotówkę, w tym momencie przyjdzie.
http://www.workreviews10.com

Reageer
gravatar

Op vrijdag 2 oktober zal vanaf een uur ‘s nachts het nieuwe normaal ingaan in Amsterdam.

In de grachtengordel zal voortaan anderhalve meter afstand van de kaderand moeten worden gehouden. Het dragen van een zwembad wordt dringend aanbevolen, maar zal voorlopig nog niet worden verplicht.

Reageer
gravatar

Wij zien geen nut in het dragen van een zwembroek. Uit onderzoek blijkt dat badkleding virussen en bacteriën niet tegenhoudt. Goede doorstroming van kleine druppeltjes water is doelmatiger.

gravatar

Correctie:

Ik neem aan dat meneer Rutte “zwemband” bedoelt, in plaats van “zwembad”. Een kleine verspreking van de heer Rutte, maar een reuzegroot verschil voor de mensheid.

gravatar

Facebook betaalt $ 530 per dag. Maak deel uit van Facebook en begin elke week extra dollars bij u thuis te krijgen. Ik heb in de voorgaande maand gewoon $ 8590 betaald. Begin met het krijgen van meer geld en geen betaling van uw schulden en verschillende uitgaven. Bezoek deze link en zie wat Facebook-eigenaar zei.
http://netprofit10.com

Reageer
gravatar

Lieve Corrie,

Ik deed het speciaal voor jou. Ik wist dat ik jou er een groot plezier mee zou doen. Weet je wat, ik ga vanavond nog een stuk kade ondergraven. Heb jij voorkeur voor een bepaalde gracht?

Veel liefs,
jouw Dodo
xxx