Ollyy / Shutterstock

Jasmine volgt tijdens haar studie rechten ook een minor online-shoppen

De 19-jarige Jasmine gaat het druk krijgen aankomend studiejaar. Tijdens haar studie rechten volgt ze namelijk ook een minor online-shoppen.

“Je moet jezelf durven uitdagen”, zegt Jasmine over haar besluit om twee studies tegelijk te volgen. “Daarbij kan het altijd zijn dat één van de twee richtingen niet bevalt. Het is goed om dan nog een minor als reserve te hebben.”

Jasmine is ook niet bang om overwerkt te raken: “De colleges zijn precies op hetzelfde moment. Dus ik ben amper meer tijd kwijt dan studenten die één studie volgen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig ten goede is veranderd! Bekijk wat ik doe ..
http://www.netprofit10.com

Reageer