Haris Mm / Shutterstock.com

Sympathieke trouwstoet laat toeterend aan iedereen weten dat er een brandhaard aankomt

Door het westen van Amsterdam reed afgelopen week een erg sympathieke trouwstoet. Al toeterend lieten ze aan iedereen weten dat het wel zo veilig is om zo ver mogelijk bij de trouwstoet vandaan te blijven. Tevens is het een goed idee om je te laten testen wanneer ze zijn gepasseerd.

Aankomend bruidegom Hamit Cinar schreeuwde al toeterend: “Toeterende trouwstoeten hebben niet zo een goede reputatie in dit land. Nu elke trouwstoet tegenwoordig een corona brandhaard blijkt te zijn, kan je maar beter alvast iedereen laten weten dat er een brandhaard aan zit te komen. Dat scheelt later weer tijd met bellen enzo. Bij de GGD hebben ze het daar te druk voor toch, zo helpen we elkaar.”

Burgemeester Halsema is zeer te spreken over de communicatie van de trouwstoeten: “Het contactonderzoek na een coronabesmetting is een erg tijdrovende procedure. Nu weten mensen meteen als er een trouwstoet is langsgekomen: ik moet me laten testen. Dat soort medeleven voor elkaar, dat is Amsterdam.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het beste is om meteen door te rijden naar het land van herkomst. Dan spreken we af dat we de talloze verkeersovertredingen door de vingers zien als alle trouw(s)toeters niet meer terugkomen.

Reageer
gravatar

Ach ach, het zijn gewoon mensen met een migratieachtergrond die onderdeel willen zijn van een diverse en inclusieve maatschappij, maar helaas moeten opboksen tegen discriminatie een vooroordelen.

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.