Shutterstock: Drop of Light

3 tips van Loekasjenko voor mensen die moeite hebben met doorzetten

Doorzetten is niet altijd even makkelijk: of het nu gaat om hardlopen, een dieet volgen of een volk onderdrukken. Gelukkig zijn er mensen die het wonderwel lijkt te lukken, mensen als de president van Belarus: Aleksandr Loekasjenko. We vroegen hem om tips om door te zetten.

1. ‘Luister niet te veel naar anderen en volg je hart’

Een deel van volhouden bestaat er volgens Loekasjenko uit dat je je eigen pad volgt en daarna niet meer te veel naar anderen luistert. ‘Als je daar eenmaal bent, moet je je niet te veel laten afleiden door wat anderen zeggen, zeker niet als dat 250 duizend mensen op een plein zijn. Zij kennen jouw pad, jouw passie niet.’

2. ‘Snij toxische mensen uit je omgeving door ze te laten arresteren en martelen door je politieapparaat’

‘Iedereen heeft wel vrienden, kennissen of collega’s die een blok aan je been zijn.Ik vind: mensen die niets toevoegen aan je leven, ben je tot niets verplicht. Snijd die mensen uit je omgeving door ze te laten arresteren en martelen, omring je door mensen die jouw ambities ondersteunen.’

3. ‘Wees 26 jaar aan de macht’

‘Hoe langer je volhoudt, hoe makkelijker het wordt. Zorg er daarom voor dat je 26 jaar aan de macht blijft. Geloof mij: de eerste vijftien jaar zijn zwaar, maar daarna wordt het alleen maar leuker. En als je dan 26 jaar lang aan de macht bent, je gaandeweg ontpopt als alleenheerser en iedereen van betekenis van jou afhankelijk is, dan kun je eindelijk een beetje ademhalen.’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hee, ome Loek!

Bedankt voor de tips over het stemmen!

Jammer dat die kneuzen van het CDA bevestigingen stuurden. Toen begonnen ze het door te krijgen.

Maar er komt een ‘transparant’ onderzoek dat dat ook wel weer toedekt. (WOEHAHAHAA!!)

Ik zit in ieder geval gebakken, de uitslag blijft toch hetzelfde!

Groetjes,
Hugo

Reageer
gravatar

Aleksandr, Ik heb de beste ervaringen met vergiftigen door een vazal. Houd er rekening mee, dat je voor het geval dat het slachtoffer niet meteen dood is, je artsen moet laten bedreigen door dezelfde vazal. Laat altijd die vazal vervolgens verdwijnen, zodat niemand weet wie er achter de vergiftiging zit.