Studio Speld / GTS Productions / Shutterstock

Eend heeft bad feather day

Het zit deze trotse mannetjeseend weer niet mee vandaag. Hij heeft een bad feather day. Wat hij ook probeert, zijn veren blijven alle kanten op staan.

“Ik heb gisteravond een plons gemaakt voor het slapengaan. Dan weet je gewoon dat het de dag daarna een rommeltje is”, kwaakt hij. Hij waggelt zonder plan door de berm bij de paleisvijver. Het liefst zou hij de hele dag onder water doorbrengen, maar dat laten zijn beperkte eendenlongetjes niet toe. “Was deze dag maar voorbij”, zie je hem denken met zijn snavel bijna tot op zijn zwemvliezen gebogen.

Zijn nek is geworden tot een chaotisch geheel van rechtopstaande donzigheid. Hij draait zijn kop naar achteren, kijkt naar het slagveld op zijn rug en weet: dat wordt weer niks met de vrouwtjes vandaag.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven is veranderd – volledig ten goede! Bekijk wat ik doe ..
http://www.netprofit10.com

Reageer