frantic00 / Shutterstock

Man te wit om standaard sambal te krijgen

Wanneer Nico (24) een broodje döner of een Turkse pizza koopt bij de dönerzaak om de hoek gebeurt er dikwijls iets interessants. Wanneer er namelijk een Turkse man een Turkse pizza bestelt, krijgt hij er standaard sambal op. Maar wanneer Nico hetzelfde doet, moet hij altijd zelf vragen om sambal. Het is zelfs zo erg, als de medewerker van de dönerzaak vraagt of hij ‘alles’ er op wil hebben, en hij ja zegt, dan krijgt hij er geen sambal op.

Nico reageert begripvol op de situatie: “Verschil moet er wezen in dit land. Ik word simpelweg behandeld op basis van alle andere witte Nederlanders. Tussen al die witte Nederlanders zitten helaas heel veel rotte appels die al beginnen te gillen bij een halve druppel sambal oelek. Dat is de meerderheid die het voor de rest verpest.”

Nico gaat verder met het bestellen van zijn Turkse pizza. “Of ik alles erop wil? Tuurlijk!”

Nico gaat opgewekt in de dönerzaak zitten. Klaar om dit Turkse pizza klusje te klaren. Na de eerste hap weet hij hoe laat het is. Wederom, geen sambal. Het leven van een witte man gaat niet altijd over rozen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven is veranderd – volledig ten goede! Bekijk wat ik doe
http://www.netprofit10.com

Reageer