Makers van Morgen / NPO

Janet Ossebaard verdacht machtig in de conspiracy theory-gemeenschap

Alles wat ze zegt wordt voor waar aangenomen: Janet Ossebaard is verdacht machtig in de gemeenschap van mensen die in samenzweringstheorieën geloven. Hoe zit dat? Wat bekokstooft zij met bijvoorbeeld de eveneens machtige figuren Lange Frans en Willem Engel? En waarom noemt zij zo vaak de naam Mark Rutte? Waar het hart vol van is, loopt de mond van over: het lijkt ons erg onwaarschijnlijk dat Janet Ossebaard en Mark Rutte geen innige banden hebben.

Is het mogelijk dat Janet Ossebaard samenspant met schimmige figuren om een deel van Nederland met bepaalde verhaaltjes rustig te houden, zodat we de bittere waarheid van het universum niet onder ogen zien? De waarheid, dat de werkelijkheid niets om ons bestaan geeft, dat we alleen worden geboren en sterven, dat er geen enkel plan is, dat we hobbezakken vol pus en bloed zijn? Janet Ossebaard liegt ons voor, zoveel is ons wel duidelijk geworden. We weten in ieder geval dat er meer speelt en gaan het tot op de bodem uitzoeken. Maar geloof ons niet op ons woord: we nodigen je van harte uit om jezelf breed te informeren en vooral ook zélf op onderzoek uit te gaan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven is veranderd – volledig ten goede! Bekijk wat ik dOE …
http://www.netprofit10.com

Reageer
gravatar

Inderdaad mag het niet!
Volgende test: Welke letter ë mag niet

Mag van de redactie het woord “complotth*orie” of moet het per se in het Engels zijn?

* = e

gravatar

Het kan best dat Janet Ossebaard en Mark Rutte innige banden met elkaar hebben. President Trump heeft ook innige banden met de Qanon beweging ‘De Storm’.

Dat kan geen toeval zijn. 🧐🧐

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.

Reageer