MyImages - Micha / Shutterstock

Patriottische bitterbal trots om Nederlander te zijn

Bitterbal Bart is trots om een Nederlander te zijn. Zo trots zelfs dat hij elke dag de vlag uithangt. “Ik ben gewoon heel trots om een Nederlander te zijn. We leven in zo een prachtig gaaf land, dat gevoel wil ik eigenlijk met iedereen delen. Constant.

Soms zie ik collega’s met een vlaggetje van Amsterdam, of Brabant, en dan denk ik toch bij mezelf: waarom? Waarom verdeeldheid zaaien wanneer we ons ook gewoon allemaal kunnen verenigen achter die prachtige rood-wit-blauwe vlag? Er zijn al genoeg verschillen in ons land. Normaal hebben we nog zo’n voetbaltoernooi in de zomer om ons met z’n allen te verenigen, maar zelfs dat hebben we niet meer. We zijn wel gewoon allemaal met z’n allen Nederlanders weet je, dat moet je niet vergeten. We moeten het samen doen.”

Bitterbal Bart hoopt dat alle bitterballen en kaasblokjes zich achter zijn betoog zullen scharen. Immers, samen staan we sterk.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn verdiensten kwamen per dag neer op $ 3400 tot SARS-CoV-2 uitbrak. Nu werk ik vanuit huis en verdien per dag maar liefst € 4272,26 (inclusief fooi) per dag.

Kom ook.
Vooraf aanmelden bij http://www.speldt.nl en alleen betalen met creditcard zijn verplicht vanwege de pandemie!

p.s. Tongen kan helaas niet vanwege het mondkapje.