Nationale inzamelingsactie voor de economie

De gigantische krimp van de economie dit kwartaal maakt pijnlijk duidelijk dat er dringend hulp nodig is. Om meer aandacht te vragen voor alle slachtoffers, start vandaag een nationale inzamelingsactie voor de economie. 

Online worden mensen opgeroepen om zoveel mogelijk geld over te maken naar giro 555. Nederlanders zijn waarschijnlijk bereid gul te geven omdat het geen ver-van-mijn-bed-show is maar om het eigen land gaat. Ook kunnen zij in ruil voor hun donatie goederen en diensten krijgen. “Alleen als iedereen geeft, kunnen we de economie weer gezond krijgen”, zegt de actievoorzitter. “Denk aan je vakantiegeld of je spaarrekening voor de kleinkinderen. En anders is er altijd nog lenen.nl.”

De actievoorzitter hoopt dat ook de minder bedeelde mensen in het land meedoen met de actie. “De economie staat er echt heel slecht voor. Alle beetjes helpen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kortere weg: start het in de economie, via winkels ofzo.

Ja, liever in fysieke winkels.

I.p.v. daar alleen te passen, in webwinkels ondergoed te bestellen (met gratis vervoer!), DRAGEN, weer terugsturen (met gratis vervoer!), en geld terugeisen.

Reageer
gravatar

Inderdaad, dat is de reden waarom ik mijn kleding bij webwinkels koop. Je kunt het gratis laten op- en terugsturen en je geld terugkrijgen.

Na één keer dragen stuur ik het terug. Ben namelijk een fashion queen.💃💃

Corrie, uw vaste prik voor fatsoenlijk comment.