Op1

Jan Hoek (94) vraagt jongeren geduldig om niet op andermans trekhaak te gaan zitten

'Dat ik dit nog moet meemaken'

Hoofdschuddend kijkt Jan Hoek naar de open brief die hij zojuist heeft geschreven. De 94-jarige Rotterdammer legt jongeren daarin uit dat het niet de bedoeling is om met je anus over de trekhaak van andermans auto heen te glijden.

“Jongelui, wat ik wil zeggen: probeer nou in de buurt van auto’s je kringspier dicht te houden”, schrijft Hoek. “Dan kun je in je eigen huis, of garage, van je voorkeuren genieten. Ik ben 94 jaar, maar ik reken op jullie.

“De oude man zucht. “Dat ik dit nog moet meemaken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jan Hoek,
Je mag wel oud zijn, maar op een gegeven moment houdt het op.
Maar, beter nog, 94 jaar, een griep virus is dodelijk voor jou. Ga nou niet iedereen gijzelen!

Reageer