silverkblackstock / Shutterstock.com

Man (34) in extase na aanschaf nieuwe stofzuiger

'Dit is beter dan seks'

Vol verwachting begint Gerben (34) uit Hilversum het plakband van de doos te rukken. Vanochtend is ein-de-lijk de nieuwe stofzuiger gearriveerd die hij gisteren bij de webwinkel heeft besteld.

Holy fucking shit“, fluistert hij als hij de verpakking open heeft. De stofzuiger overstijgt al zijn verwachtingen. Een glimmend, futuristisch monster, pure sciencefiction. “Sas!”, roept hij naar zijn vriendin. “Moet je kijken!” Gerben houdt de stofzuiger omhoog. “Hij heeft veertien verschillende borstels.”

Gerben doet de stofzuiger in het stopcontact en begint met zuigen. Het geluid van een opstijgend vrachtvliegtuig vult de huiskamer. “Dit is zo fucking nice“, jubelt hij, terwijl hij het tapijt er goed van langs geeft. Zijn vriendin kijkt van een afstandje met stijgende bezorgdheid toe. “Zuig maar”, prevelt Gerben. “Zuig maar met je gulzige mondje.”

Het is tijd om de speciale anti-allergieborstel erop te zetten. Gerben is niet allergisch, maar hij heeft er toch voor betaald. “Die voor je”, zegt Gerben, terwijl hij het halve gordijn in de stofzuigerslang propt. Hij voelt een siddering van genot door zijn lichaam trekken. Met zijn mouw veegt hij een traan uit zijn ooghoek en heel even weet hij het zeker: dit is beter dan seks.

Plotseling drijft er een wolk over zijn gemoed. Is dit wat er van hem geworden is? Een man die zijn kick haalt uit huishoudelijke apparaten? Een castraat met een schuur vol tuingereedschap, die zijn mannelijkheid ontleent aan de twee keer per jaar dat hij de barbecue mag aansteken?

Nee, denkt Gerben. Dit is echt de beste stofzuiger ooit.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik citeer Stephan ter Borg: “Zuig maar”, prevelt Gerben. “Zuig maar met je gulzige mondje.”
Laat ik nou altijd hebben gedacht dat De Speld een fatsoenlijk orgaan is. Nee dus.

Reageer