Studio Speld/shutterstock.com

Dit zegt jouw sterrenbeeld over het type stofzuigerzak dat bij je past

Is een keurige kleine zak iets voor jou? Of een losse grote?

Even eerlijk: duurt de zoektocht naar een stofzuigerzak bij jou ook eindeloos? Dan kan het heel goed zijn dat de sterren uitkomst bieden. Dus: look no further! Dit zegt jouw sterrenbeeld over het type stofzuigerzak dat bij je past.

Steenbok: 22 december t/m 19 januari
Met jouw betrouwbare en serieuze persoonlijkheid ben je niet snel onder de indruk van mensen, maar van stofzuigen slaat jouw hart flink op hol. Jij hecht veel waarde aan de zuigcapaciteit van stofzuigers en zoekt een zak waar je op kan bouwen. De S-M-90078XCV deelt jouw carpe-diem mentaliteit met je. Een match made in heaven!

Waterman: 20 januari t/m 18 februari
Alle hens aan dek, beste Waterman. Jij slaat graag nieuwe wegen in die anderen nog niet voor je verkend hebben. Dat avontuurlijke en eigenzinnige in jou zorgt wel voor een verhoogde kans op schurft. Fijn dus als jouw stofzuigerzak van microvezel is en niet van papier, zodat schurftmijt, eenmaal opgezogen, niet kan uitbreken. (Let op: gooi de zak daarna wel buiten weg, en niet in een open prullenbak in je slaapkamer, omdat je denkt goh handig ik leeg hem hier wel even, want dan krijg je dus alsnog schurft, en dit keer ook in je gezicht enzo, en dan duurt het heel lang voordat het weer weg is, en dan gaat het ook nog van je eigen risico af, en dan denkt je vriend dat je weer bent vreemdgegaan, terwijl dat dus echt niet zo is, Peter!)

Vissen: 19 februari t/m 20 maart
Voor de dromerige vissen is een flexibele zak het beste, want eerlijk is eerlijk: jij bent niet het type dat systematisch zuigt. Daarom heb je een zak nodig die met je meedenkt, met een unieke powerflow, om mee te kunnen in jouw creativiteit. En omdat je vaak vergeet om hem te legen, kies je voor XL. Denk aan een zak van XXD; die biedt een classic long performance. Superdoei, dust!

Ram: 21 maart t/m 19 april
Jij bent avontuurlijk, eerlijk en in control. Jij ligt wakker van het idee dat mensen allergisch voor jouw huis kunnen zijn. Kies daarom voor een anti-allergie zak, bijvoorbeeld de D-Bag FC8022/04. En neem geen kat. Laat nooit pindadoppen slingeren. En ruim je schelpdieren altijd netjes op!

Stier: 20 april t/m 20 mei
Jij houdt van zekerheid in alles wat je doet. En laten we eerlijk wezen: je bent vrij lui. Een stofzuigerzak vervangen is voor jou net zo erg als je eigen eten koken, wat je weer net zo erg vindt als oorlog. Daarom adviseren we je een stofzuiger waar geen zak aan te pas komt, zoals de FC9945/09 PowerPro Expert. Geen gedoe. Op naar wereldvrede!

Tweelingen: 21 mei t/m 20 juni
Je bent een veelzijdig en energiek type. Naast stofzuigen ben je ook gek op dweilen. Jouw motto luidt dan ook: des te meer methodes om de vloer grondig onder handen te nemen, des te beter. Daarom is jouw ultieme match de BBZ41FGALL 4 Type G All. Past in vele stofzuigers en je kunt er ook prima een sopje in maken voor je dweilsessie.

Kreeft: 21 juni t/m 22 juli
Je bent sociaal, maar ook introvert. Als je weer eens genoeg hebt van mensen vind je het heerlijk om thuis de boel goed schoon te maken. Je zet dan fijne muziek op en droomt weg bij het gebrom van de stofzuiger. Mooi als je hierbij wel gezelschap van je stofzuigerzak hebt. Kies er dus voor eentje met een beetje diepgang. Denk hierbij aan de KGH-23. Door de Duits-klinkende naam heeft hij 94% meer kans om verwant te zijn aan Goethe of zo.

Leeuw: 23 juli t/m 22 augustus
Jij bent vrij dominant. Een type dat zich niet de kaas van het brood laat eten. Het valt alleen nog wel eens van je brood. En voor die gevallen is er de good old stofzuiger, met jawel – de stofzuigerzak! Ga eens voor een pittige zak en kies de 3SM209. Let op: misschien dat deze zak niet in jouw stofzuiger past. Schaf dan een stofzuiger aan waarin deze zak wel past. Handig!

Maagd: 23 augustus t/m 22 september
Perfectionisme, perfectionisme en nog eens perfectionisme. Je bent super kritisch, waardoor je vooral ziet wat vies is in je leven, zoals de vloer. Omdat je je eigen verwachtingen toch niet kunt waarmaken, passen de zakken van een Nederlands merk bij jou. De zakken zijn van papier, dubbellaags en hebben een grote scheurvastheid. Net als jouw persoonlijkheid.

Weegschaal: 23 september t/m 22 oktober
Jij gaat voor originele stofzakken met de blauwe houderplaat: effectieve zuigkracht waar je vier jaar lang zorgeloos mee kunt stofzuigen.

Schorpioen: 23 oktober t/m 21 november
Je bent een geboren leider en weet precies waar in huis het belangrijk is om stof te zuigen. Je bent er altijd als de kippen bij met je Henry Eco. Opgeven komt niet voor in jouw woordenboek. Ook niet als de kat weer eens zijn modderpoten aan het hoogpolige vloerkleed afveegt. Jij haalt het beste uit jezelf en daarom is er voor jou een stofzuigerzak met een optimale performance: Y-Bag FC8021/05 Classic Long Performance.

Boogschutter: 22 november t/m 21 december
Boogschutters zijn vrolijke en sociale mensen. Door je open kijk op de wereld kun jij goed zien waar het stof zich het meest hardnekkig ophoopt. Daarom past bij jou de HyClean 3D Efficiency GN. Niemand weet waar GN voor staat, maar dat kan jou met je no-nonsense mentaliteit ook weinig schelen.

Volg de Pin ook op Facebook, Instagram en Twitter


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het klopt wel
Op het lijf geschreven
Uw heeft me daar een extreem gevoelige redactie
Zou er zeker in verder gaan
Dat voel ik aan m’n water
( en de leilijnen)

Reageer