andersphoto / Shutterstock

Ook medewerker Louis Vuitton ontslagen na diefstal tasje

Sommige bedrijven zijn wel erg hardleers. Hoewel de rechter onlangs nog besloot dat een medewerker van de Action niet ontslagen mocht worden vanwege de diefstal van een tasje, heeft Louis Vuitton nu precies hetzelfde gedaan.

Mariska (25) nam na haar dienst in de winkel in Amsterdam een tasje mee, zonder te betalen. Toen haar werkgever daarachter kwam, werd ze op staande voet ontslagen. Uiteraard vecht Mariska die beslissing nu aan. Het recht zal zegevieren!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Liesbeth, ik krijg net door dat je Aliexpres zending vertraagd is.
Je hebt net 12 sociale strafpunten gekregen vanwege commentaar op de leiding!

gravatar

De rechter veroordeelt Mariska (25) zeer waarschijnlijk tot vrijspraak. Uit doorgaans welingelichte kring (haar moeder en zus, red.) vernam ik dat Mariska (25) de plastic boodschappentas, waarin zij de lederen Vuitton-tas vervoerde, netjes heeft betaald.

Reageer