Shutterstock - Eo naya / Syda Productions

Shutterstock - Eo naya / Syda Productions

Er past altijd meer in je linnen tas, je wil gewoon niet graag genoeg

Denk jij soms wel eens dat je linnen tas he-le-maal vol zit? FOUT. Er kan altijd meer bij. Je wil gewoon niet graag genoeg.

“Maar mijn tas puilt helemaal uit, er kan echt niet nog een halfje casino wit bij!”, zal menig linnen tas-gebruiker piepen. Niet met die instelling, nee. Met grof geweld krijg je een hoop voor elkaar. Platgedrukt brood, verkruimelde chips en opengebarsten mandarijnen zijn tekenen van succes in de wereld van linnen tasjes.

Je kaasstengels passen perfect in de rollen keukenpapier. En die eieren hoeven ook helemaal niet in die onhandige doos, er is altijd nog wel ergens een kiertje te vinden om ze tussen te proppen. Iedereen met een beetje ruimtelijk inzicht kan dat wel bedenken.

Moet je je boodschappen betalen en ligt je portemonnee net onderin je tas? Dat is kut zeg. Dat heb je inderdaad niet heel handig aangepakt. Maar vergeet niet hoe goed je zojuist je linnen tasje volgepropt hebt. Dat is ook wat waard. Trots op je.

Hoe beleef je een jaar? Met de allerbeste artikelen van De Speld in één boek. Lees het satirische jaaroverzicht ‘De Speld 2021: Opnieuw een Jaar’ en beleef het jaar seconde per seconde, moment per moment. Oneindig. Opnieuw. Een jaar. Koop nu via onze webshop of bij uw betrouwbare boekhandel.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hanna, de oplossingen zijn eenvoudiger dan jij denkt:
– een grotere linnen tas
– twee of meer linnen tassen
– een grote (linnen) koffer
– de boodschappen laten bezorgen
– een boodschappenhulp
– een bestelwagen huren
De beste oplossing:
– minder (voedsel en lekkernijen) kopen
– niets “bewaren” in de kliko

Reageer