Studio Speld

Ebay bereikt overeenkomst om Marktplaats te verkopen, maar de koper reageert opeens niet meer

Het Noorse bedrijf Adevinta wil alle advertentiesites van Ebay overnemen, inclusief Marktplaats. Ebay ging akkoord met het bod van 9,2 miljard dollar, en de deal leek in kannen en kruiken te zijn. Totdat Adevinta opeens niet meer reageerde. Ebay heeft tevergeefs de afgelopen dagen een aantal mailtjes gestuurd naar Adevinta:

‘Hallo? Ik heb het geld nog niet ontvangen, heeft u nog interesse?’

‘Als u niet meer reageert dan haal ik de reservering weg hoor, ik heb ook al een ander bod gekregen, maar u was eerder.’

‘Ik vind dit echt niet netjes van u. Als u geen interesse meer heeft laat het dan gewoon weten.’

‘Laatste kans hoor Adevinta’

‘Noorse teringleier’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Sorry iek kon marktplaatsen niet koom op haal. Mijn doechtertje ziek iek moest naar ziekenhoes. Ik volg week ophaal woensdag 18 uur? Voor 2 euro toch?

Reageer