Globaal Nieuws met nieuws over de leader

Deze week staat Globaal Nieuws uitgebreid stil bij de leader van het programma Globaal Nieuws. Musicoloog Derk Sluiter is aanwezig om de duizelingwekkende leader onder loep te nemen en te vergelijken met andere leaders van nieuwsrubrieken. Verder is er deze week amper nieuws.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoi, lieve mijnheer Vooruit met de schuit, 😉 😉 😉 😉

Weet u wat de voltooid toekomende tijd van komkommersla is?

Nou ?

Poep !!!!!!!!!!
😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

Hartstikke veel lekkere knuffels van Paulientje met de vlechtjes
X X X X X X X X X X X X X

Reageer
gravatar

Diederik, waar blijft mijn geld voor de eerste acht uitzendingen?
Of denk je dat ik voor niks elke week heen en weer naar jouw studio op Bali reis om met luchtziekte nog in mijn kop daar gratis op mijn elektronisch orgeltje een riedeltje te improviseren.

Je weet wat we hebben afgesproken: 25 euro zwart, een fles Bokma en reiskosten zakenklasse Air France en/of KLM.

Reageer
gravatar

Als muziekkenner, en ik denk dat ik, in al mijn bescheidenheid, mij zo wel mag betitelen, zonder daarbij overigens mijzelf op de borst te willen kloppen, hetgeen duidelijk moge zijn, maar, om mijn betoog te vervolgen, als muziekkenner kan ik mij niet geheel aan de indruk onttrekken dat de begin-leader en de eind-tune (in dit fragment abuisievelijk ook leader genoemd, hetgeen de journalist weliswaar niet kwalijk genomen worden, maar ik had op zijn minst een kleine correctie verwacht van de musicoloog, die hier, wederom, geheel mijns inziens, wel een steekje heeft laten vallen) wel hele sterke overeenkomsten vertonen.

Indien beiden door dezelfde componist zijn vervaardigd, denk ik dat ik mag stellen dat deze componist wel heel erg lui is geweest in het bedenken van een frisse, nieuwe eindtune, danwel absoluut inspiratieloos op hetzelfde thema voortborduurt.
Daarbij vooropgesteld dat hij de beginleader als eerste gecomponeerd heeft, vanzelfsprekend.

Als beide muziekwerkjes elk door een ander zijn gecomponeerd, dan mag wel gesteld worden dat hier sprake is van ernstig plagiaat, ofwel heel erg toeval, hetgeen natuurlijk nooit uitgesloten mag worden.

Ik zou hier graag nog langer op hebben willen doorgaan, maar ik moet nu toch echt naar http://www.automarktplaats/honda/etc.

Reageer
gravatar

Was het niet de voortreffelijke Johann Wolfgang von Goethe (1749-1832), die ons in onze schooljaren reeds voorhield: “Das schönste Glück des den

Deze reactie is door de redactie ingekort

Reageer
gravatar

Gewoonlijk zou ik zeggen komkommernieuws bij dit soort berichten. Maar, ja, het begrip komkommernieuws heeft de afgelopen weken een geheel andere dimensie gekregen. Misschien moeten we eens een andere naam bedenken voor dit soort nieuwsfeiten.

Reageer