Studio Speld

Man wil naar Yoghurt-Banaan-Motorolie ruiken, maar net díé douchegel bestaat niet

Driftig zoekend staat Karim voor het schap met de doucheproducten. Zijn ogen scannen alle verpakkingen. Tompouce-Katoen, Berenhuid-Lavendel-Sugar Snaps, Houtsnippers-Uranus-Titanium, Colaflesjes-Brandnetel-Ducttape, Stekkerdoos-Galiameloen, Vuilniszak-Perenschil-Hans van Willigenburg, Dille-Kameel, Kofferbak-Limoen, Gebruikt theezakje-Hennep-Waterfiets, Benzinestift-Lenzenvloeistof-Gember, Spliterwt-Konijn, Zweedse Gehaktballetjes-Duizenddingendoekje, Anijs-Jeneverbes-Kaassoufflé…

Moedeloos schudt hij zijn hoofd als hij alle flessen heeft gehad. Yoghurt-Banaan-Motorolie staat er niet tussen. En dáár wilde Karim nou net zo graag naar ruiken. Gedesillusioneerd gooit hij dan maar een fles Spliterwt-Konijn in zijn mandje. Zuchtend vervolgt hij zijn weg door de supermarkt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Fake news. Je kunt de doucheproducten gewoon bij Jeff Bezos van Amazone bestellen. Wil je wat exotisch hebben zoals bijvoorbeeld Vleermuis-Corona douchegel dan bestel je het bij AliExpress.

Alles voor de klant. 👍👍

Corrie.

Reageer