m-agention / Shutterstock

Man doet alsof het niet zo goed met hem gaat zodat mensen hem sympathieker vinden

Eigenlijk gaat alles geweldig voor de 27-jarige Rémy uit Rotterdam. Hij heeft een goedbetaalde baan die hij leuk vindt om te doen, leuke collega’s, goede vrienden om hem heen, en zijn ouders zijn allebei nog zo fit als een hoentje. Maar wanneer zijn vrienden aan hem vragen hoe het met hem gaat antwoordt hij steevast: “Mwah, gaat wel, kan beter.” Hij wil het geluk dat hij in zijn leven ervaart er niet te veel inwrijven bij zijn vrienden. Het zorgt ervoor dat zijn vrienden zich aan hem kunnen relateren en dat maakt de band tussen hen aanzienlijk sterker.

Ook op Instagram deelt hij alleen maar foto’s van momenten dat het nèt even niet goed ging. Zijn best scorende post is die van hem op het terras bij de Biergarten in Rotterdam terwijl de regen met bakken uit de lucht klettert en zijn glas witbier doet overstromen. Het raakt een gevoelige snaar bij zijn vrienden. Herkenbaar en daardoor relatable. Rémy blij dat zijn vrienden niet jaloers worden op zijn gelukkige leventje, zijn vrienden blij dat hun succesvolle vriend zo normaal en gewoon is gebleven. Classic Rémy.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *