fizkes / Shutterstock.com

Vrouw dik tevreden met haar leven als ze dat tien jaar geleden had gehad

Een studiootje in de buurt van het centrum, allemaal leuke cafeetjes op loopafstand, vriendinnen in de buurt en elke week een leuke date. Iris (36) is dik tevreden met haar leven, als ze dat tien jaar geleden had gehad.

“Een plekje midden in de stad, 23 vierkante meter helemaal voor mezelf. Heerlijk om daar ‘s avonds thuis te kunnen komen nadat ik klaar ben met mijn bijbaantje. Daar kon ik alleen maar van dromen als 26-jarige.” Iris is heel blij dat ze daar nu zit. “Wie wil nu niet de vrijheid om na een goede after gewoon lekker op de fiets naar huis te kunnen? Oké mijn vriendinnen, maar ja die hebben een gezin.”

Alleen praktische zaken vindt de 36-jarige soms nog een beetje lastig. “Het is onderhuur, dus ik kan me niet inschrijven en mijn post moet ik bij mijn ouders laten bezorgen. Maar dat heeft ook iets charmants. Ja, ik ben extreem tevreden met hoe het nu gaat, zeker als ik nu tien jaar jonger was geweest en niet elke dag nadacht over mijn kinderwens.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *