Allmy / Shutterstock

Als 2 procent van de Wikipedia-donateurs Vage Kennis van de Speld zou worden hoefden we dit niet meer te plaatsen

We vragen u vriendelijk niet verder te scrollen. Beste Speld-lezer, als u deze dagen weleens op Wikipedia bent geweest zal het u niet ontgaan zijn: zij houden een donateursactie onder hun gebruikers. Het voelt een beetje ongemakkelijk om te vragen, maar als twee procent van de mensen die aan Wikipedia doneren Vage Kennis van de Speld zouden worden, dan hoefden we dit bericht niet meer te plaatsen. Zowel Wikipedia als De Speld plaatst artikelen. Steun ons daarom.

Voor de prijs van een kop koffie per maand kunt u ervoor zorgen dat wij niet meer zulke oproepen hoeven te plaatsen. Als u slechts eenmaal Vage Kennis wordt, hebben wij er een Vage Kennis bij. Dank voor uw aandacht.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *