AT5

Onbegrip over onthoofden beeld André Hazes: ‘Hij redde Europa van de nazi’s’

Veel Nederlanders reageren geschokt op de onthoofding van het André Hazes-beeld in Amsterdam. Ze hebben het idee dat het is gedaan door mensen zonder enig historisch besef. “Weten die vandalen wel dat Hazes Europa redde van de nazi’s?”

“Hoe kun je zo weinig van de geschiedenis weten?”, vraagt de 55-jarige Elmond zich af. “Natuurlijk had hij rauwe kanten, maar toen het erop aankwam toonde hij heldenmoed en versloeg hij de nazi’s. De slag om de Jordaan. Zegt dat jonge mensen niks meer?”

Ook de 38-jarige Selma is vol ongeloof. “Dan heb je zoveel betekend voor de wereldgeschiedenis, heb je met bloed zweet en tranen meerdere continenten ontdekt, en dan gebeurt je dit. Schandalig.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zoals je aan het beeld kan zien is Hazes zwart. Hazes heeft dan wel de Nazi’s verjaagd, hij had hield ook blanke boeren als slaaf. Die moesten bier plukken op het land en witte eieren leggen. Witte eieren worden gemaakt van stikstof. Dat komt uit China met 5G en uit automobielen die in opdracht van de Fuhrer zijn gemaakt. In mijn bijbel staat dat boeren geen witte eieren aan koeien mogen voeren. Daarom is het dus terecht dat Hazes onthoofd is. Lijkt me duidelijk. Stomme boer.

Reageer
gravatar

Dré was toch een luchtvaartpionier?
Hij had het altijd over vliegen!

Ik geloof dat hij de KLM nog opgericht heeft.
Moet hem nu wel aan het hart gaan, wat er allemaal door die gekke Fransen gejat is!

En Corona was zijn merk helemaal niet, gewoon Amstel met Unox-worst!

Reageer