fizkes / shutterstock.com

Funda-hobby doorgeslagen: vrouw koopt huis

Het was jarenlang een leuk tijdverdrijf, tot het de afgelopen tijd uit de hand begon te lopen. Inmiddels is de Funda-hobby van de 33-jarige Lieke doorgeslagen: ze heeft een huis gekocht.

“Het ging eigenlijk heel lang goed. Ik bekeek gewoon elke dag even alle nieuwe huizen in de binnenstad tussen de zeven en negen ton, deelde de plattegrond in gedachten beter in, met een open keuken en een inloopkast, en dan kon ik er wel weer een paar uur tegenaan die werkdag.” Door het vele thuiszitten de afgelopen maanden nam Liekes hobby echter steeds extremere vormen aan. “Ik merkte dat ik bij de huizen langs ging fietsen, met de buren ging praten en het telefoonnummer van de makelaar intoetste. Ja en voor ik het wist zat ik bij de notaris te praten over overdrachtsbelasting en erfpacht.”

Lieke moet nog wel even wennen aan de nieuwe situatie. “Misschien hou ik mijn huidige kamer wel aan, want ik weet nog niet of ik er echt wil gaan wonen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *