Anton Havelaar / Shutterstock

Nederland reageert dankbaar en emotioneel op terugkeer volle treinen

Het is een versoepeling waar heel Nederland lang naar heeft uitgekeken: de terugkeer van de volle treinen. Op 1 juli is het eindelijk zover, maakte premier Mark Rutte bekend.

“Dankbaar, heel erg dankbaar”, zegt forens Gerda Brouwers met tranen in haar ogen. “Het is toch iets wat van je was afgepakt. Ik kan niet wachten om weer passief-agressief mijn tas van de stoel naast me te halen voor een zwetende medepassagier.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja, de trein!

Ik word een beetje SENTIMENTEEL als ik denk aan poten op de bank, overal afval, geblokkeerde afvalbakken door grote bekers (maak PLAT, of neem mee!), quasi ‘muziek’ uit luidsprekers (oortelefoons!), openlijke telefoongesprekken (beide liefst in stiltezones), neptikgeluiden uit telefoons (zet UIT!), zwartrijders, dronkelappen, gegeil & gefrunnik, open kauwgom malende bekken, graffiti, vandalisme, pis op de bodem, …

Het lijkt altijd ERGER te worden als ik Nederland IN ga vanuit het buitenland.

Nederland – asoland.

Reageer