Wikimedia PD / Magalhães

Demonstratie voorstanders coronawet toegestaan

De gemeente Den Haag geeft voorstanders van de coronawet toestemming om te demonstreren. Volgens burgemeester Johan Remkes is er geen gevaar voor de volksgezondheid.

“Het is voor de heer De Jonge en zijn politiek assistent geen enkel probleem om afstand te houden”, stelt Remkes. “Het Malieveld is daarvoor groot genoeg.”

Tegenstanders van de coronawet vinden het besluit van de burgemeester oneerlijk. “De democratie is dood als alleen voorstanders van de wet zich mogen laten horen”, stelt Willem Engel van Viruswaanzin.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Een onvolledig bericht van de Speld, want naast dhr de Jonge en zijn assistent waren er ook nog relschoppers, beide vermomde politie-agenten.

Reageer
gravatar

Politie-provocateurs zijn al lang en internationaal bekend. Zij zorgen voor rotzooi als “demonstranten”, zodat hun collega’s in uniform onschuldige en correcte demonstranten kunnen wegjagen, arresteren of in elkaar slaan.
Hierdoor durven minder mensen te demonstreren, waardoor de schijn wordt gewekt dat de overheid of andere instanties goed bezig zijn. Snappu ?

gravatar

Op Facebook heb ik gelezen dat de relschoppers, die de viruswaanzin-demonstratie hebben verstoord, Feijenoord-supporters zijn. ADO Den Haag-supporters zouden zoiets nooit doen.

Dat zijn, zoals ik, alleen maar nette mensen. ⚽⚽

Corrie.

Reageer