Shutterstock: artappartment

Kermisexploitanten grijpen nét naast financiële steun

Kermisexploitanten die vandaag demonstreerden op het Malieveld hebben nét naast staatssteun gegrepen.

“Misschien is onze grijper niet goed afgesteld”, zegt een van de exploitanten. Terwijl de metalen klauw bijna de hoofdprijs van een mooi financieel steunpakket te pakken had, viel die net voor hij binnen was weer terug in de rest van de bak.

“Jullie kunnen misschien beter op het Diddlina-boekje in de hoek mikken”, stelt Hugo de Jonge. “Wie weet gaat dat beter.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als ik al die guldens had gespaart die ik in die grijpmachines heb gegooid om een horloge van 50 cent te winnen, dan had ik dit jaar met het hele gezin een week op vakantie kunnen gaan naar de camping in Epe.

Reageer