Frederic Legrand / Shutterstock

Rutte is anders gaan denken over HEMA-worst

Rutte is de afgelopen jaren anders gaan denken over de HEMA-worst. Dat zei de premier vandaag in een debat met de Tweede Kamer. “Dit is het laatste wat je wilt verliezen in Nederland.”

“Ook ik behoorde jarenlang tot de groep die zei: De HEMA is een bedrijf met hoge schulden en nog in handen van een Brits equitybedrijf ook, die moet je niet redden. Maar toen sprak ik mensen die zeiden: ja maar ik vind de HEMA-worst heel lekker. Dat heeft mijn ogen geopend.”

Het gaat Rutte wel te ver om te spreken van de lekkerste worst van Nederland. “Daarmee beledig je Unox heel erg. Met dat soort uitspraken moet je oppassen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Redactie, deze is voor jullie:

Den Haag – De Belastingdienst vertrekt uit Nederland. Door steeds lagere belastingtarieven staan de opbrengsten in Nederland onder druk, aldus een woonvoerder. In het Verenigd Koninrijk ziet men echter kansen, met name door Brexit. Ook door de talloze affaires rondom toeslagen heeft de dienst besloten het geluk elders te gaan beproeven.

Reageer