shutterstock.com/Maria Savenko

Real life: mijn vriend is een wandelaar maar ik ben een hiker

Janine en Najib ontmoeten elkaar een jaar geleden online.

Iets actiefs
“Als een van onze eerste dates wilden we graag iets actiefs doen. Najib stelde voor om een middag te wandelen op de Veluwe. Ik moest wel even slikken, want ik ben zelf meer een hike-type, maar durfde het door onze leuke online gesprekken toch aan.”

Hard aan
“Helaas bleef het hier niet bij. Hij wandelt heel graag. Dat kwam wel hard aan. Dat was voor ons op een gegeven moment echt een struggle, want we gingen steeds meer langs elkaar heen leven. Als hij bijvoorbeeld ‘s avonds nog even een ommetje ging maken, maakte ik een stevige hike door de buurt.”

Ken jij mij wel
“Op mijn laatste verjaardag gaf hij mij als cadeau wandelschoenen. Dan denk ik: ‘ken jij mij wel? Luister je wel? Ik vroeg toch om hiking gear?”

Niet kwijt
“Ik heb besloten maar water bij de wijn te doen en het te combineren. Terwijl hij wandelt probeer ik naast hem te hiken, en andersom. Het is misschien geen ideale situatie, maar ik wil hem ook niet kwijt. Dan maar iets minder hiken en iets meer wandelen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *