Hypocriet: deze man maakt liever ommetje met lekker weer dan met slecht weer

Hypocriet: deze man maakt liever ommetje met lekker weer dan met slecht weer

Hypocriet: deze man maakt liever ommetje met lekker weer dan met slecht weer

Mooiweerwandelaar: deze man maakt liever ommetjes als het lekker weer is dan als het geen lekker weer is. Wie A zegt, moet ook B zeggen, en hoewel deze man soms B zegt, zegt hij liever A – als het mooi weer is dus. “Daar ga je de oorlog niet mee winnen”, zeggen mensen die de man goed kennen. “Tenzij het lekker weer is, want dan wil ’ie best mee doen”, zeggen de kennissen.

“Echt hoor, die man is zo’n opportunist. Als het lekker weer is, hoor je hem altijd over buiten eten, naar het park gaan, barbecuen. Maar als het giet van de regen? Dan hoor je meneer natúúrlijk weer niet. Bah.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De mensen die de man goed kennen, waar kennen ze hem zo goed van dan? Ik zou graag eens met ze in gesprek willen komen. Wat zijn dat voor principiële lui, dat ze zulke diepgravende kritiek durven te geven?

Reageer
gravatar

In plaats van deze flauwekul mist De Speld wederom het belangrijkste nieuws van vandaag.

Onze Geliefde Koningin en Koning openden vandaag de landelijke indoctrinatiespelen in Delft.

Ik en mijn 83 hoofdambtenaren grijpen jaarlijks de kans om ongeveer 1,3 miljoen kinderen te indoctrineren met behulp van zogenaamde Koningspelletjes. Dat zijn spelletjes die onze Majesteit vroeger als leergierig Prinsje speelde met zijn Broertjes.

Sinds Hij Koning is speelt onze Geëerde Majesteit samen met zijn Bewonderde Echtgenote geheel andere spelletjes met Zijn onderdanen die jaren geleden al zijn geïndoctrineerd o.a. door Zijn Moeder en Voorouders.

Gravin mr Truus van Hier tot Gunder
Chef afdeling Koningshuis
RijksVoorliegDienst (RVD)

Reageer
gravatar

Zie je wel, we hebben veel gemeenschappelijk!

Ik laat onze toekomstige Speciale Operateurs in korte broek elkaar bestrijden op de stormbaan.

Dat maakt ze hard en sterk!

Naar voorbeeld van een generatie vóór mij, vaders der vaderlanden Stalin en toch ook (ere wie ere toekomt) meneer Hitler.