MikeChappazo / Shutterstock

Terrassen zijn weer open: lekker mensen kijken die te laat waren met reserveren

De terrassen zijn weer open! We kunnen eindelijk weer lekker mensen kijken die te laat waren met reserveren.

De 28-jarige Walter drinkt eindelijk weer zijn eerste rosé met ijs. Met zijn zalmkleurige overhemd en dure loafers – sans sokjes! – is hij helemaal het terrasheertje. “Heerlijk de hele dag mensen zonder reservering kijken. Doen we ‘t voor.”

“Het mooiste zijn de mensen die oprecht het allermeeste genieten van een spontaan terrasbezoek, maar die door hun spontane aard en temperament tegelijkertijd de mensen zijn die er altijd te laat aan denken dat ze moeten reserveren”, legt Walter uit. “Hun teleurgestelde gezichtjes pik je er feilloos uit, en zelfs als ze hun gezicht in de plooi weten te houden, verraadt hun lichaamstaal ze.”

Walter gelooft dat het een lange, mooie zomer wordt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wat een nieuwlichterij, al dat gereserveer, wat is er mis mee om net als vroeger in de rij te gaan staan en netje je beurt af te wachten. Een ietwat langere rijmoet mogelijk zijn, Echt gezellig met lotgenoten wachten, Na een uurtje gewacht te hebben zit iedere stoel lekkerder

Reageer
gravatar

Dat wordt weer gezellig en gratis langs terrasjes lopen en kijken naar de mensen die zich hebben laten koeieneren met reserveringen, extra betalen en vertellen hoe lang je denkt te blijven zitten.

Reageer
gravatar

Wat een gekkigheid. Ik trap er niet meer in.
Wetende dat de horeca elke ‘crisis’ aangrijpt om de prijzen te verhogen, heb ik extra kratten in huis gehaald en verpoos heerlijk in het zonnetje in mijn tuintje.
Alleen nog even het opzetzwembad vol laten lopen en niemand krijgt mij hier meer weg!

Reageer