De Speld

Man ziet eigen gezicht in weerspiegeling scherm na beëindigen semi-gezellige zoom-meeting

Na twee uur in een semi-gezellige zoom-meeting te hebben gezeten, drukt Tim op de rode knop. Zijn laptop valt in slaapstand. Hij is blij even met kennissen gesproken te hebben. In het zwarte rechthoek van zijn scherm ziet hij ineens zijn gelaat weerspiegeld. De glimlach die hij voor het gesprek had opgezet verstart. 

Verward kijkt Tim naar zijn reflectie. “Hopelijk gaat het goed met je”, begint hij. God, wat zeg ik nu, denkt hij bij zichzelf. “Het gaat goed met je”, antwoordt de reflectie. Tim kijkt om zich heen en begint te lachen, en dan te snikken. Snel zet hij de laptop weer aan. Hij kijkt een YouTube-filmpje. Ja, ja dat is een grappig filmpje. Fijn.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *