Studio Speld / Shutterstock

Gemengde reacties op nieuw uitshirt AZ

‘Ik moet er nog een beetje aan wennen’

AZ presenteerde vandaag zijn nieuwe uitshirt voor volgend seizoen. De ploeg uit Alkmaar zal volgend jaar in uitwedstrijden te bewonderen zijn in een nagenoeg geheel zwart tenue, met alleen een klein wit detail rond de hals.

De reacties zijn vooralsnog gemengd. “Dat befje, ik weet niet zo goed wat ik ervan moet vinden”, zegt een fan. “Het is de tijd hè, het moet allemaal veel extremer. Ik moet er nog een beetje aan wennen geloof ik.”

Een andere fan is wel enthousiast. “Het tenue past perfect bij onze mentaliteit en bij de cultuur van onze club. Een krachtiger symbool had ik niet kunnen bedenken. Ik ga het meteen kopen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *