Pro Shots - Jasper Ruhe

Pro Shots - Jasper Ruhe

AZ heeft weggeven 4e plek nog volledig in eigen hand

Nu de concurrentie punten blijft pakken, komt de vierde plek van AZ in de Eredivisie in het geding. In Alkmaar wil men echter blijven benadrukken dat de club het weggeven van de vierde plek nog volledig in eigen hand heeft.

“We kunnen wel naar Ajax gaan kijken”, vertelt interim-trainer Maarten Martens. “Maar we staan voorlopig nog gewoon een punt voor, dus voor het verprutsen van onze goede uitgangspositie moeten we in beginsel uitgaan van onze eigen gebrekkige selectie. Niets is vervelender dan afhankelijk zijn van anderen. Ik ben ervan overtuigd dat we het gebrek aan kwaliteiten hebben om dit op eigen kracht weg te geven. Te beginnen komende zondag tegen Feyenoord.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *