shutterstock.com/Vera van Zelm

Vrolijke collega heeft hilarisch nieuw achtergrondje op Zoom vlak voordat ze wordt ontslagen

Collega Vera heeft flink uitgepakt met haar hilarische nieuwe achtergrondje op Zoom. Daar zit ze dan, vrolijk te wezen, naast een kat met een zonnebril die een cocktail drinkt, slechts enkele minuten voordat ze wordt ontslagen.

“Dus Vera, waar ik je even voor wil spreken. We moeten je helaas laten gaan,” zegt haar baas. “Het was leuk dat we het even vol konden houden met overheidssteun, maar nu we mensen niet meer vast hoeven te houden, ben jij daar helaas het slachtoffer van.” 

Als ze hebben opgehangen, verandert Vera haar achtergrond in een afbeelding van een poepende hond op het strand. Nu moet ze wat geschikte zoomachtergrondjes gaan zoeken voor haar sollicitatieproces. Een aquarium misschien dat haar tranen symboliseert?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *