Sigarettenpakje-baby gestopt met roken

Veel mensen hebben nog altijd moeite om te stoppen met roken, zo niet de 1-jarige Sem. Toen hij begin dit jaar zichzelf op een sigarettenpakje terug zag was hij ineens om. “Ik moet echt kappen.”

“Je weet natuurlijk dat het niet goed voor je is, maar om echt te kunnen stoppen moet dat moment vanuit jezelf komen. Je moet het willen zeg maar”, vertelt Sem. “Toen ik mijzelf zo zag liggen, in het sigarettenschap bij de Albert Heijn, was dat moment er ineens. En dan lukt het ook.”

Sem voelt zich fit nu hij gestopt is en hoopt dat zijn plaatje zo snel mogelijk van de pakjes verdwijnt. “Super slecht voorbeeld voor andere baby’s en wat moeten mijn kinderen later wel niet denken”, sluit hij af.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *