Studio Speld / Truly - Youtube

Gemeenteambtenaar breekt in bij videocall van KKK

Een videocall van de KKK is gisteren ruw verstoord door een nog onbekende gemeenteambtenaar. De leden van de KKK zaten net in een gesprek over raciale zuivering, toen er werd ingebroken en iemand onbegrijpelijke dingen begon te roepen als ‘actiepunt’, ‘procesvoorstel’ en ‘rotonde’. Het gesprek werd in paniek beëindigd.

Op een uitgelekte video is te zien hoe de witte puntmutsen zich in eerste instantie geen raad weten met de situatie. “Horen jullie ook iemand die gekke dingen zegt over afvalstraten?”, vraagt een lid zich in paniek af. “Ik hoor de hele tijd frasen over ligplaatsvergunningen”, roept een ander. “Wat is dit voor stroperig taalgebruik?” vraagt een derde lid zich af.

Dan neemt de leider maar het initiatief om de vergadering te beëindigen. “Jongens ik stop deze vergadering, voordat we met z’n allen in een bureaucratisch besluitvormingsproces terechtkomen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *