NOS / Youtube

Alle kappers binnen 12 seconden uitverkocht

Tot einde van het jaar nergens meer plekje beschikbaar

Alle kappers in Nederland zijn helemaal uitverkocht. Twaalf seconden geleden maakte Rutte bekend dat alle kapperszaken weer open mogen, inmiddels is er tot het einde van het jaar nergens meer een plekje beschikbaar.

“Niet getreurd. Plekken kunnen nog worden doorverkocht”, vertelt een woordvoerder van de kappersbranche. Wel waarschuwt hij alvast: “Let wel op dat er veel valse plekken worden aangeboden op het internet. Koop alleen via officiële kanalen, of een site als KapperSwap.”

Hoef je niet meteen? Wacht dan even tot 2022. Dan is het volgens de woordvoerder waarschijnlijk weer ietsje rustiger.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *