Zoetnet / Flickr

Compromis CDA en Forum in Brabant: meer geld naar boeren, Brabant uit NAVO

De kogel is door de kerk: het CDA gaat in Brabant toch samenwerken met Forum voor Democratie. Lange tijd twijfelden de provinciale kopstukken van het CDA of ze wel moesten gaan samenwerken met Thierry Baudet, maar de partijen zijn toch tot een overeenstemming gekomen waar iedereen mee kan leven. Er gaat meer geld naar de boeren, Brabant stapt uit de NAVO.

CDA-partijvoorzitter Brabant Inge van Dijk: “Soms moet je moeilijke concessies doen in de politiek. Er moet meer geld naar boeren en als dat betekent dat wij geen steun meer krijgen van de NAVO-landen als wij militair worden aangevallen, dan is dat maar zo. Je kunt niet altijd alles krijgen wat je wilt. Zo werkt het niet in ons polderlandje.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *