Bron: Forum Waarneming

3 soorten gras waar je naar kunt kijken tijdens deze grote economische depressie

De economische voorspellingen voor het komende jaar zijn slechter dan desastreus. Hier zijn drie grassoorten waar je naar kunt kijken tijdens de nieuwe Grote Depressie.

Engels raaigras

Je hoeft waarschijnlijk niet ver van huis om dit soort te vinden. Engels raaigras is bijna overal, van weilanden tot voetbalvelden. Kijk hoe snel het raaigras groeit en hoe goed het tegen droogte kan. Het groeit ook op plekken waar nu nog beschaving is. Daar kun je uren bij wegkwijnen.

Roodzwenkgras

Op veel plekken in Nederland is dit weelderige soort te vinden. Bewonder hoe traag roodzwenkgras groeit en hoe goed het bestand is tegen de schaduw. Niet te veel gebruiken maar wel heerlijk naar turen natuurlijk naar dit troostrijke gras.

Veldbeemdgras

Juist tijdens dit droge seizoen is veldbeemgras niet weg te denken uit ons landschap. Kijk het pronken boven de andere soorten uit. Veldbeemgras gaat ten onder en komt altijd weer boven.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Is het misschien een idee om op tv zendtijd in te vorderen en daarop beelden rustgevende beelden uit te zenden van groeiend gras? Je zou daar bijvoorbeeld de zendtijd die de populistische partijen toegewezen krijgen voor kunnen gebruiken.

Die zijn toch alleen maar bezig met vuurtjes op te stoken. 🔥☄🔥