Eigen collectie

Thomas baalt: deze zomer geen gelegenheden waar drugsgebruik de norm is

De line-ups checkt hij niet, maar Thomas is er sowieso wel bij: festivals. Hoewel, dit jaar is hij helemaal nergens bij, want al die gelegenheden waarbij drugsgebruik eerder regel dan uitzondering is gaan in principe niet door.

Jammer, vindt Thomas, want hij had juist zo’n zin om drugs te gebruiken: “Heerlijk, zonnetje op de kop, ’s ochtends beginnen met een nakkie, overdag een beetje over dat terrein drijven op een GHB’tje en ach dan is het al gauw tijd voor een pilletje, want het is toch al een gekke avond. Wat misschien chill is: starten op 4fmp, die komt heel relaxt binnen en op die fundering kun je dan doorbouwen met het wat stevigere werk.”

Maar waarom een kaartje kopen van 192 euro exclusief servicekosten om drugs te gebruiken? Als het je daar om gaat, nodig je toch gewoon wat vrienden en een leuke dealer uit op je dakterras? Thomas reageert als door een adder gebeten: “Wat de fuck denk je? Zie ik eruit als een junk of zo? Dit interview is over.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *