Studio Speld / Shutterstock

Man die altijd langs volle terrassen reed met teringharde muziek op levert nu aan huis

Het is stil op straat en de terrassen zijn leeg. Dit raakt ook de 33-jarige Boyd. Voorheen reed hij altijd met teringharde muziek op langs volle terrassen, maar nu dat niet meer kan heeft hij veel tijd om na te denken. Dat heeft hem tot een creatieve oplossing gebracht: hij levert tegenwoordig aan huis.

“Je ziet dat veel ondernemers doen. Cafés maken bananenbrood om af te halen, restaurants bezorgen hun maaltijden bij je thuis. Toen wist ik: ik wil ook bijdragen.” Iedere dag rijdt Boyd nu door de wijk met zijn ramen omlaag en de speakers op maximaal volume. Hij moet wel al vroeg beginnen. “Toen mensen allemaal bij elkaar op het terras zaten was ik zo klaar, maar om nu om iedereen te bereiken moet ik ‘s morgens al om acht uur beginnen. Dan heb ik voor het einde van de werkdag de hele buurt gehad. Al is het maar om even een keertje per dag een lach op het gezicht van die mensen te toveren.”

Vooral ouderen hebben behoefte aan wat extra aandacht in deze tijden, merkt Boyd. “Die mensen krijgen nu helemaal geen bezoek meer, dus daar blijf ik dan net even wat langer staan. En als ik ‘s avonds, of ‘s nachts, nog tijd over heb ga ik bij hen nog even een tweede keertje langs. Dat heb ik er graag voor over.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *