insta_photos / Shutterstock.com

Noise cancelling koptelefoon schakelt eigen gedachten helaas niet uit

In deze stressvolle tijd is het extra fijn om thuis rustig te kunnen werken. Celine heeft daarom de beste koptelefoon met noise cancelling gekocht die er is. Enthousiast zette ze ‘m op, maar helaas zijn haar eigen gedachten nog steeds hoorbaar.

“Er is nog steeds zoveel ruis. Conflicterende overwegingen, zijpaden waar ik niet om gevraagd had en een continue stroom van kritiek die ik niet uit kan zetten. Ik heb alle knopjes geprobeerd, maar het blijft maar doorgaan. Zo’n koptelefoon sluit je af voor de buitenwereld, maar zet de deur naar je binnenwereld wagenwijd open lijkt het wel.”

Omdat ze alleen maar lovende recensies had gelezen, was dit een grote teleurstelling voor Celine. “Zou ie stuk zijn? Gelukkig kan ik ‘m ruilen. Kijken of ze er ook een met thought cancelling hebben. Al kan ik misschien beter een ghettoblaster nemen waarvan het geluid je zo omverblaast dat er niks doorheen kan komen. Eindelijk rust.”Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *