NOS

Complotdenkers steken uit angst voor straling Tsjernobyl in brand

Sommige complotdenkers zijn ervan overtuigd dat straling de oorzaak is van de coronacrisis. Na diverse zendmasten hebben activisten daarom nu ook de voormalige kerncentrale in Tsjernobyl in brand gestoken.

“Als er iets een bron van straling is, dan is het Tsjernobyl wel”, zegt activist Guido van Noort. “De nieuwe wereldorde wil ons decimeren, maar dat laten we niet gebeuren. Daarom moet die hele tent worden afgefikt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach, ik ben vals genoeg om aan een complot mee te werken of zelfs te starten, dus is het een makkie om mensen die mij min of meer doorzien belachelijk of verdacht te maken door ze “complotdenkers”, “gekkies” of zoiets te noemen. No problem.

Reageer