VidMore / Shutterstock

‘Het was hooikoorts’, benadrukt man die nieste

De man die vanmiddag nieste deed dat door hooikoorts, dat maakte hij zojuist bekend in een speciaal belegde persconferentie. De man wil met de mededeling een einde maken aan de speculaties die de rondte deden sinds hij op donderdagmiddag in een supermarkt plotseling een luide nies ten gehore bracht.

“Er is de afgelopen minuten veel over mij gezegd en geschreven”, begon de man zijn mededeling, in een extra nieuwsuitzending die door ruim zeven miljoen mensen werd bekeken. “Veel van de aantijgingen waren onjuist en zorgen voor onrust. Ik vind het daarom van belang om mij uit te spreken en te zeggen: het was hooikoorts. Mijn luide nies in de supermarkt kwam door geïrriteerde slijmvliezen door berkenpollen in de lucht, en door niets anders. Ik hoop dat ik hiermee een einde kan maken aan de ontstane consternatie en gewoon weer verder kan met mijn leven.”

De persconferentie zorgde kort voor nieuwe onrust toen een van de aanwezige journalisten kuchte. Zij gaf later te kennen zich verslikt te hebben in een slok water.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb zelf ook hooikoorts. Maar alles is tegenwoordig alleen maar corona corona corona… word er schijtziek van. Zelf wil ik ook wel is tv kijken ZONDER corona op tv ik weet nou wel dat ik thuis moet blijven… ja ik heb hooikoorts en nies af en toe gewoon in me elleboog niks aan de hand ga niet oo iemand niezen nee… maar dat doe je toch normaal ook niet…

Reageer